Τρίτη 14 Μαΐου 2013





ΕΜΠΟΔΙΑ............ 

  15.05.13  Τετάρτη
Τι είναι είναι τελικά τα εμπόδια ? Ειδοποιήσεις  που έρχονται ώστε να να βρούμε την σωστή κατεύθυνση ?  Ίσως  !  Συχνά  τον τελευταίο καιρό βρίσκω πολλά στον δρόμο μου .Έτσι άρχισα να αναρωτιέμαι ,και  κάθε εμπόδιο το λαβαίνω και το εξηγώ ως σημάδι .Σημάδι για να με οδηγήσει σε άλλους δρόμους .Ώστε μέσα από αυτούς να επιλέξω αυτόν που μου ταιριάζει .
Έτσι όταν βρίσκεται κάποιος μέσα σε οποιαδήποτε διαδικασία που έχει να κάνει με επαγγελματικά προσωπικά κοινωνικά οικογενειακά θέματα τα οποία όμως του απορροφούν πολύ από τον χρόνο του .Και η διάθεση του δεν είναι καθόλου καλή τότε χρειάζεται να αναρωτηθεί πολύ πολύ σοβαρά πώς να διαχειριστεί τον χρόνο του πώς να τον αξιοποιήσει αντί να τον σπαταλήσει .

Όταν τα εμπόδια είναι αρκετά  ίσως μοιάζει σαν κάποιος που γνωρίζει σου λέει.
Μην  πάς σε αυτόν τον δρόμο η πριν πας  αναρωτήσου σκέψου και νοιώσε  αν είσαι στον σωστό !
Επίσης αρχίζεις να αναρωτιέσαι πως αισθάνεσαι με την διαδικασία εξέλιξης μέσα σε αυτόν .Έχεις εκνευρισμό ?Αισθάνεσαι υπερβολική πίεση? Έχεις συνεχώς αδικαιολόγητες ταχυπαλμίες που δε σταματούν σχεδόν ποτέ ,αλλά και όταν ηρεμείς γίνονται χειρότερες ?
Αισθάνεσαι ευτυχής σε αυτή την διαδρομή πηγαίνοντας σε ένα <<προορισμό>> αφιερώνοντας τον χρόνο σου όταν είναι αρκετός σαν να είναι ελάχιστος που δεν αντιλαμβάνεσαι πως περνάει? Αισθάνεσαι ότι κυλάει με αρμονία και σε γεμίζει χαρά και ικανοποίηση έχοντας την αίσθηση ότι γεμίζεις την ψυχή σου με όμορφα πράγματα ?δώρα που προέρχονται από αυτό που κάνεις μέσα στο απαιτούμενο χρόνο?
Χρόνος αυτό το τόσο πολύτιμο στιγμιαίο δώρο !
Διαχειρίσου τον σωστά όχι μόνο αποδοτικά σε υλικά οικονομικά οφέλη .Επειδή πιστεύω ότι όλα αυτά τα οφέλη δεν έχουν την ισχυρή δύναμη που έχουν τα οφέλη που λαμβάνεις όταν είσαι στην τροχιά που σε ωφελεί και συναισθηματικά από εκεί ίσως προέρθουν και τα υλικά .Πιστεύω ότι είναι ο πιο σωστός δρόμος για να βρεθείς να οδηγηθείς στην αφθονία  είναι αυτός που μπαίνοντας  στην διαδρομή  και περνώντας όμως πρώτα από την συναισθηματική αφθονία. Έτσι νομίζω ότι τα συναισθήματα μας ο οργανισμός μας η ψυχολογία μας , η διάθεση μας, μας  τα  λέει όλα .Ας ακούσουμε την ψυχή μας καλύτερα έχει την πιο σωστή άποψη για το καλό μας .
Κατερίνα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: